Data: 2015-03-13 19:29:53
Temat: Re: Czosne co zrobić
Od: "JBP" <t...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Qrczak" <q...@q...pl> napisał w wiadomości
news:550317af$0$2203$65785112@news.neostrada.pl...
> Dobre pytanie, warte crossa na kuchnię.
> Jakie jest to dolne kryterium oceny, czy wino nadaje się jako wsad do
> gara?
> Bo stojąc przed regałem, gdzie rozrzut od 9,99 do 99,99 czasem się
> zastanawiam, czy prze- czy raczej niedo-inwestowywuję.
Któryś z panów kucharzy z kanału "Kuchnia +" (p.Jakubiak lub p.Adam)
stwierdził niedawno w jednym z emitowanych obecnie programów, że do gara
należy dodawać takie wino, jakie sami najchętniej pijemy i nam najbardziej
smakuje. IMO właściwie ma rację... ale co, jeśli ktoś (na przykład) lubi
szampana ? Lać do bigosu? ;)
Pozdrawiam
JBP
|