Data: 2005-08-23 12:19:56
Temat: Re: Doskonały i prosty przepis na placek drożdzowy ze sliwkami
Od: "Basia" <b...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Martka" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:def3hk$sco$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Basia" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:deevt7$1od$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> > Jak dla mnie to szybkim ciastem drożdzowym jest takie, gdzie wszystkie
> > składniki wrzucam do urządzenia, ono wyrabia ciasto, ja je przekładam na
> > blachę, rozkładam owoce, kruszonkę, i po jakiś 20 minutach wstawiam do
> > pieczenia.
>
>
> a jakich drozdzy uzywasz?
tylko świeżych, jakoś nie lubię drożdzy suszonych, raz, że są zawodne a poza
tym ciasto na nich upieczone ma inny zapach.
pozdrawiam
Basia
|