Data: 2005-08-23 12:25:35
Temat: Re: Doskonały i prosty przepis na placek drożdzowy ze sliwkami
Od: "Hania " <v...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Basia <b...@o...pl> napisał(a):
> >
> > Dokładnie tak sie to robi. Zrobienie rozczynu nie jest wielką filozofią,
> po
> > 10-20 min wrzucasz to z pozostałymi składnikami do malaksera i gotowe.
> Potem
> > zostawiasz w malakserze zeby sobie podrosło - akurat w czasie nagrzewania
> > sie piekarnika, wyrosniete ciasto na blache, na to sliwki, kruszonka i
> > gotowe. Naprawde nie potrzeba wiele czasu.
>
>
> ale moje i tak szybsze;-)))
> I tylko jedno naczynie do mycia;-))
>
a moglabys zapodac? :)
zdrowki
hania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|