Data: 2020-12-20 23:12:22
Temat: Re: Farsz do pierogow
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .12.2020 o 22:04 cef <c...@i...pl> pisze:
> W dniu 2020-12-20 o 19:56, Trefniś pisze:
>> W dniu .12.2020 o 19:41 cef <c...@i...pl> pisze:
>
>>>> Poszukajcie w sieci filmików, jak "pierogi" lepią chińczycy.
>>>> Niestety, jest cała masa rodzajów tych pierogów...
>>>
>>> Jak już jakiś odpowiedni znajdziesz, to wklej linka.
>> Pierogi z jagodami:
>> https://youtu.be/E_7scU-9cag?t=255
>
> Akurat jagody nie mają tej cechy co farsz z kapustą
> (co już Ewa wypunktowała) i się nie lepią do palców
> w czasie dopychania owoców do wnetrza.
> Ja tez bardzo podobnie zaplepiam.
Jako przykład swoich problemów podawałeś suchy, surowy ryż do pierogów.
Wszystkich twoich problemów nie mam zamiaru rozwiązywać, uśmiechnij się w
tej sprawie do Ewy.
--
Trefniś
|