Data: 2020-12-21 07:39:31
Temat: Re: Farsz do pierogow
Od: cef <c...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2020-12-20 o 23:12, Trefniś pisze:
> W dniu .12.2020 o 22:04 cef <c...@i...pl> pisze:
>
>> W dniu 2020-12-20 o 19:56, Trefniś pisze:
>>> W dniu .12.2020 o 19:41 cef <c...@i...pl> pisze:
>>
>>>>> Poszukajcie w sieci filmików, jak "pierogi" lepią chińczycy.
>>>>> Niestety, jest cała masa rodzajów tych pierogów...
>>>>
>>>> Jak już jakiś odpowiedni znajdziesz, to wklej linka.
>>> Pierogi z jagodami:
>>> https://youtu.be/E_7scU-9cag?t=255
>>
>> Akurat jagody nie mają tej cechy co farsz z kapustą
>> (co już Ewa wypunktowała) i się nie lepią do palców
>> w czasie dopychania owoców do wnetrza.
>> Ja tez bardzo podobnie zaplepiam.
>
> Jako przykład swoich problemów podawałeś suchy, surowy ryż do pierogów.
> Wszystkich twoich problemów nie mam zamiaru rozwiązywać, uśmiechnij się
> w tej sprawie do Ewy.
Ryż akurat by się kleił, bo jest drobny a jagody duże.
Teraz widzę, że nie lepisz tylko oglądasz,
więc na pomoc specjalnie nie ma co liczyć.
|