Data: 2005-04-23 13:27:29
Temat: Re: Fasolka po breto?sku
Od: "batory" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:tbgk61lq07iagvprk904eb1t5mue83hljq@4ax.com...
> On Sat, 23 Apr 2005 13:13:22 +0200, "fuksa" <f...@w...pl>
> wrote:
>
> >bauwer wrote:
> >> No wi?c tak: w lodówce czystki by?y po ca?ym tygodniu potrzebne,
> >> fasolka grzechota?a w s?oiku - wi?c wi?kszo?? sk?adników ju? si? od
> >> godzinki kot?uje w garnku, coby i czysto w lodówce i b?ogo w ?o??dku
> >> by?o. Nawrzuca?am, co by?o pod r?k?, ale korci mnie, có? by tu doda?
> >> jeszcze, ?eby powali? g?odomorów na kolana. Jest wi?c boczu? (resztk?
> >> mia?am takiego wiejskiego, prawdziwego, pachn?cego.... mmmmm),
> >> ko?cówki kurczaka z wczorajszego obiadku, jaka? pi?tka kie?basy. Jest
> >> i lubczyk (jak prawie we wszystkim, coby mnie ten mój luby nadal
> >> lubi?), wrzuci?am i posiekan? natk? i oregano z parapetowego ogródka.
> >> Korci mnie mocno bazylia, ale boj? si? kontrastu smakowego... Wi?c
> >> có? wrzuci? jeszcze?
> >>
> >Ja bym da?a papryk? i pomidory :)
>
>
> Moze rybe?
>
ROTFL
Pozdr. - Agnieszka
|