Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia I na moje wyszło! Re: I na moje wyszło!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: I na moje wyszło!

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!news-out.readnews.com!news-x
xxfer.readnews.com!nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrad
a.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada
.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Sun, 20 Jul 2014 08:42:35 +0200
From: Trybun <I...@j...com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:24.0) Gecko/20100101 Thunderbird/24.6.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: I na moje wyszło!
References: <1tgn59ttrd40q$.1jpi4yayt46pa.dlg@40tude.net>
<53bdadfe$0$2243$65785112@news.neostrada.pl>
<53bef2ae$0$2232$65785112@news.neostrada.pl>
<53bfd9e1$0$2230$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@d...example.net>
In-Reply-To: <s...@d...example.net>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 24
Message-ID: <53cb64ce$0$2370$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: user-5-173-238-255.play-internet.pl
X-Trace: 1405838545 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2370 5.173.238.255:1312
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:356600
Ukryj nagłówki

W dniu 2014-07-11 17:37, tomjas pisze:
> On Fri, 11 Jul 2014 14:34:52 +0200, Trybun wrote:
>> W dniu 2014-07-10 22:08, FEniks pisze:
>>> W dniu 2014-07-09 23:02, Trybun pisze:
>>>> I nie bez przyczyny, po chwilowym zachłyśnięciu się nową modą, na
>>>> niedogotowany makaron każdy smakosz z Polski musi uznać że jest to
>>>> coś (mówiąc delikatnie) - niejadalnego.
>>> Chyba nieuświadomiony smakosz. W makaronie zostawia się niedogotowaną
>>> "żyłkę", ponieważ ma on "dojść" po połączeniu z gorącym sosem. Jeśli
>>> wcześniej go ugotujesz do końca, to w sosie zrobi się breja.
>>>
>>> Ewa
>>>
>> Daj spokój - dodając aż tak dużo sosu że możliwe jest jeszcze w nim
>> "dochodzenie termiczne" makaronu to właśnie wtedy zrobisz z dania
>> "breję" .. A tak w ogóle to chodziło mi o jego wersję jako dodatku do
>> różnych zup.
> Ja np. nie dodaję sosu do makaronu tylko wrzucam makaron na patelnię, na
> której gotuje się sos i jeszcze minutkę mieszam razem. I to jest ten
> czas na "dojście" makaronu.

Obawiam się że po kilku minutach gotowania grubego makaronu w garze, i
później minutka na patelni w sosie to za mało aby makaron w końcowym
efekcie został w stanie ugotowania.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
20.07 Qrczak
20.07 Qrczak
20.07 Aicha
20.07 Qrczak
20.07 Ikselka
20.07 Ikselka
20.07 Ikselka
20.07 Ikselka
20.07 Aicha
20.07 Ikselka
20.07 Aicha
20.07 Ikselka
20.07 Aicha
20.07 Ikselka
20.07 FEniks
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?