Data: 2012-02-22 21:29:00
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-02-22 09:26, krys pisze:
> A jesteś pewna, że był posolony?
A sądzisz, że to może mieć wpływ? Posoliłam na pewno, ale chyba trochę
mało, bo spróbowałam kawałek z brzegu i był mało słony.
> BTW, ja swój piekę najpierw w temperaturze 250 przez 15 minut, potem
> przez 75 minut w 160 stopniach - może tu jest pies pogrzebany?
Czyli łącznie 1,5 godziny. To ja mniej więcej tyle samo, ale na stałej
temperaturze, 200st.
>>
>> Ja mam ten "problem", że w naszej piekarni pieką naprawdę dobry chleb,
>> więc muszę się postarać. ;)
> To masz fajnie.
No mam, ale zaglądanie do tej piekarni jest niebezpieczne, bo mają też
dobre ciasta. ;-P
Ewa
|