Data: 2012-02-22 21:42:29
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-02-22 22:30, Paulinka pisze:
> medea pisze:
>> W dniu 2012-02-22 09:26, krys pisze:
>>> A jesteś pewna, że był posolony?
>>
>> A sądzisz, że to może mieć wpływ? Posoliłam na pewno, ale chyba
>> trochę mało, bo spróbowałam kawałek z brzegu i był mało słony.
>>
>>> BTW, ja swój piekę najpierw w temperaturze 250 przez 15 minut, potem
>>> przez 75 minut w 160 stopniach - może tu jest pies pogrzebany?
>>
>> Czyli łącznie 1,5 godziny. To ja mniej więcej tyle samo, ale na
>> stałej temperaturze, 200st.
>>
>>>>
>>>> Ja mam ten "problem", że w naszej piekarni pieką naprawdę dobry chleb,
>>>> więc muszę się postarać. ;)
>>> To masz fajnie.
>>
>> No mam, ale zaglądanie do tej piekarni jest niebezpieczne, bo mają
>> też dobre ciasta. ;-P
>
> A to jakaś sieciówka, czy Wasze osiedlowe dobro?
Piekarnia Biskupin (mają piekarnię na Biskupinie i w Łanach). Mają kilka
swoich sklepów, ale chyba tylko w północno-wschodniej części Wrocławia
(Biskupin, Wojnów, Psie Pole). Na pewno zaopatrują niektóre sklepy
spożywcze, ale chyba nie na większą skalę. Gdybyś miała kiedyś okazję
gdzieś kupić ich wyroby, to polecam.
Ewa
|