Data: 2012-02-22 21:30:16
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea pisze:
> W dniu 2012-02-22 09:26, krys pisze:
>> A jesteś pewna, że był posolony?
>
> A sądzisz, że to może mieć wpływ? Posoliłam na pewno, ale chyba trochę
> mało, bo spróbowałam kawałek z brzegu i był mało słony.
>
>> BTW, ja swój piekę najpierw w temperaturze 250 przez 15 minut, potem
>> przez 75 minut w 160 stopniach - może tu jest pies pogrzebany?
>
> Czyli łącznie 1,5 godziny. To ja mniej więcej tyle samo, ale na stałej
> temperaturze, 200st.
>
>>>
>>> Ja mam ten "problem", że w naszej piekarni pieką naprawdę dobry chleb,
>>> więc muszę się postarać. ;)
>> To masz fajnie.
>
> No mam, ale zaglądanie do tej piekarni jest niebezpieczne, bo mają też
> dobre ciasta. ;-P
A to jakaś sieciówka, czy Wasze osiedlowe dobro?
--
Paulinka
|