Data: 2012-02-23 08:49:52
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea wrote:
> W dniu 2012-02-23 08:43, krys pisze:
>> medea wrote:
>>
>>> W dniu 2012-02-22 09:26, krys pisze:
>>>> A jesteś pewna, że był posolony?
>>> A sądzisz, że to może mieć wpływ? Posoliłam na pewno, ale chyba trochę
>>> mało, bo spróbowałam kawałek z brzegu i był mało słony.
>> Biorąc pod uwagę, że pierwszy chleb, który mi się kleił, okazał się nie
>> posolony, to tak. Początkowo myślałam, że to wina mąki, ale na tej samej
>> mące następny wyszedł ok.
>
> A ile dajesz soli na kilogram mąki?
7 łyżeczek na ok. 3 kg. Ale ja nie lubię słonego.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|