Data: 2012-02-23 09:34:52
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: "Qrczak" <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia dzisiejszego niebożę medea wylazło do ludzi i marudzi:
> W dniu 2012-02-23 09:49, krys pisze:
>> medea wrote:
>>> W dniu 2012-02-23 08:43, krys pisze:
>>>> medea wrote:
>>>>> W dniu 2012-02-22 09:26, krys pisze:
>>>>>> A jesteś pewna, że był posolony?
>>>>> A sądzisz, że to może mieć wpływ? Posoliłam na pewno, ale chyba trochę
>>>>> mało, bo spróbowałam kawałek z brzegu i był mało słony.
>>>> Biorąc pod uwagę, że pierwszy chleb, który mi się kleił, okazał się nie
>>>> posolony, to tak. Początkowo myślałam, że to wina mąki, ale na tej
>>>> samej mące następny wyszedł ok.
>>> A ile dajesz soli na kilogram mąki?
>> 7 łyżeczek na ok. 3 kg. Ale ja nie lubię słonego.
>
> O kurczę, to ja chyba rzeczywiście za mało posoliłam, bo dałam niecałą
> łyżeczkę na chleb z niecałego 1 kg mąki.
To może dobrze, żeś go nie zjadła.
Qra
--
są dwie rzeczy niezjadliwe: ciepła wódka i niedosolony chleb
|