« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!b order1.nntp.dca.giganews.com!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!nx 01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news. neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: XL <i...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak długo peklować przed wędzeniem Date: Tue, 23 Mar 2010 13:45:38 +0100 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 18 Message-ID: <1e72wbvj82wqn$.13hzhlwfy2vvx.dlg@40tude.net> References: <56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net> Reply-To: i...@g...pl NNTP-Posting-Host: aeml51.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1269349043 15981 79.191.63.51 (23 Mar 2010 12:57:23 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Mar 2010 12:57:23 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl X-Original-Bytes: 1851 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327529 Ukryj nagłówki Dnia Tue, 23 Mar 2010 05:07:13 +0100, Mateusz Piąty napisał(a): |
Zobacz także