| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icp.pl!not-for-mail From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak robić biały ser? Date: Mon, 13 Jun 2005 16:14:20 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 23 Message-ID: <d8k4br$8ev$1@opal.icpnet.pl> References: <q0fre.50537$HI.384@edtnps84> NNTP-Posting-Host: c120-165.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1118672060 8671 62.21.120.165 (13 Jun 2005 14:14:20 GMT) X-Complaints-To: u...@o...icpnet.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Jun 2005 14:14:20 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:241473 Ukryj nagłówki > Oczywiście ogólnie wiem ale chodzi mi o szczegółowe przepisy np. jak długo | |
Zobacz także