Data: 2016-06-16 19:20:35
Temat: Re: Jak walczyć ze strachem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 16 Jun 2016 17:56:23 +0200, Trefniś napisał(a):
> Należy zatem odlać surowy sok z kapusty kiszonej, z samej kapusty
> przygotować potrawę, a odlany sok dolać do potrawy tuż przed podaniem.
> Oczywiście zakładamy, że na talerzu nie podajemy wrzątku.
> Proste, polecam.
Owszem, sposób ciekawy, tylko że niewątpliwie wpływający ujemnie na
konsystencję i temperaturę potrawy. To już chyba lepiej, zgodnie z
kanonami, odcisnąć z soku kapustę na bigos, a ten kapuściany soczek sobie
doprawić "na wytrawnie" czosneczkiem i pieprzem, albo na słodko sokiem
owocowym (cytrusy, wiśnie, czy co tam kto...) czy marchwiowym - i wypić.
Samo zdrowie :-)
|