Data: 2007-04-16 04:01:07
Temat: Re: Jak zuzyc wedliny?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Kropelkaa" <k...@u...gmail.com> wrote in message
news:evu6ir$agi$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:evu4u5$6lc$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Kiełbasy i wędzonki pokroić na kawałki i ułożyć w weckach, zalać
smalcem -
> > pasteryzowac trzy razy. Smalec od wędzonek doskonały jest do chleba, ale
> też
> > do zup np. grochowa, fasolowa, kapuśniak...
>
> :-) jak dla kogo.. ja zwierzecego tluszczu unikam jak ognia. Juz sama
> wedlina dla mnie za duzo go miala. Nie sadze zebym jadala kiedys smalec (i
> chyba dobrze bo i bez tego cholesterol mam za wysoki)
>
> Pozdrawiam
> Agnieszka
Jest reszta rodziny. Wystarczy jedno jabłko dziennie a cholesterol
przyswojony w ciągu dnia zostanie zneutralizowany.
|