Data: 2015-02-17 21:37:47
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 17 Feb 2015 18:15:45 +0100, Piotr napisał(a):
> Użytkownik "Trybun" <i...@j...ru> napisał w wiadomości
> news:54e343d4$0$1984$65785112@news.neostrada.pl...
>>W dniu 2015-02-16 o 21:10, Piotr pisze:
>>>
>>
>> Ale w ten sposób nie da się rybki przypiec. Ale sam sposób smażenia z
>> papierem wydaje się być ciekawy przy innych potrawach.
>
> Jeśli przypiec - masz na myśli uzyskać skórkę rumianą, albo nawet
> chrupką to spokojnie się da - najpierw spróbuj potem powątpiewaj :)
> Jeśli przypiec = przyczepić aż do patelni - to nie da się rzeczywiście.
> Nie da się też przyczepić do papieru.
>
> Piotr
Ale to jest papier nasączany SILIKONEM!
|