Data: 2014-11-03 21:21:28
Temat: Re: Karmel
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 03.11.2014 o 19:25, bbjk pisze:
> Pomysł fajny, ale dla mnie tylko na wytrawnie, nie lubię nijakich
> placków na słodko. Co się nadaje, by nadać tej dyni pieprzyku?
> Średnio lubię dynię z powodu jej mdłego smaku, więc gdyby czymś solidnie
> wyostrzyć, to chętnie.
Imbir może?
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
*** moje aukcje: http://tiny.pl/qjgtx ***
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|