Data: 2013-04-10 05:25:08
Temat: Re: Kiełbasa z łososia
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 10.04.2013 02:26, Aicha pisze:
> ... nie mylić z łosiem :)
> Kupiłam toto w ilości sztuk 1 na spróbowanie i mi zasmakowało.
> W jaki flaczek można by wsadzić moje wariacje na temat, żeby się nie
> "pogryzł" ze smakiem ryby?
> Wejście w posiadanie Diany mocno mi rozszerzyło kreatywność kulinarną :D
>
http://swiat-wedlin.pl/oslonki-do-kielbas/oslonki-na
turalne
Osobiście myślę, że w barani - w opisie mają, że baranich jelit używa
się do lepszych, delikatniejszych kiełbas.
Nie wiem tylko jak z ich dostępnością, bo w zwyczajnym sklepie czy
markecie ciężko czasami o zwykłe, wieprzowe...
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|