Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krem do tarty Re:Krem do tarty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re:Krem do tarty

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.pionier.net.p
l!feeder.erje.net!1.eu.feeder.erje.net!feeder2.ecngs.de!ecngs!feeder.ecngs.de!8
1.171.118.62.MISMATCH!peer02.fr7!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl
!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.
POSTED!not-for-mail
Date: Tue, 14 Jul 2015 10:56:44 +0200 (CEST)
From: XL <i...@g...pl>
References: <55a418d6$0$2205$65785112@news.neostrada.pl>
<55a4c758$0$27528$65785112@news.neostrada.pl>
<55a4ca07$0$27530$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re:Krem do tarty
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Organization: news.neostrada.pl
X-Newsreader: PiaoHong.Usenet.Client.Free:1.65
Lines: 32
Message-ID: <55a4cecd$0$2194$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 79.191.103.180
X-Trace: 1436864206 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2194 79.191.103.180:55263
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2002
X-Received-Body-CRC: 4276986195
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:364742
Ukryj nagłówki

XL <i...@g...pl> Wrote in message:
> XL <i...@g...pl> Wrote in message:
>> FEniks <x...@p...fm> Wrote in message:
>>> Jaki robicie krem do tarty pod owoce?
>>> Sam budyń domowej roboty - za gęsty lub ciągnący się.
>>> Budyniowy (czyli jw. ale z dodatkiem masła lub gęstej śmietany) - pod
>>> owocami robi się z kolei zbyt rzadki i wypływa.
>>> Generalnie ciężko wypośrodkować.
>>> Co innego można zastosować pod świeże owoce?
>>> W internetach ludzie kombinują kremy z mascarpone - sprawdza się toto?
>>>
>>> Ewa
>>>
>>
>> A fe te masła! Za ciężkie pod owoce. Zrób
>> bitą śmietanę i zmieszaj
>> z serkiem mascarpone, oczywiście do tego ekstrakt z wanilii i
>> cukier puder. Poezja.
>
>
> http://cupcakefactory.pl/tarta-z-kremem-mascarpone-i
-owocami/
> Robię krem dokładnie tak jak w powyższym linku, jest lekki,
> puszysty i dobrze utrzymuje owoce, nie jest lepką, tłustą
> papatuchą, jak ten cukierniczy maślany.

...który dobry jest może do ciężkich tortów, ale jako towarzystwo
dla owoców przyprawia mnie wręcz o mdłości i nawet utytułowany
kucharz z takim zestawieniem nie jest dla mnie lepszy niż pomoc
kuchenna.

--
XL

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.07 FEniks
14.07 FEniks
14.07 FEniks
14.07 bbjk
14.07 bbjk
14.07 FEniks
14.07 krys
14.07 bbjk
14.07 Trefniś
14.07 Bożena
14.07 Trefniś
14.07 bbjk
14.07 bbjk
14.07 Trefniś
14.07 bbjk
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?