Data: 2011-02-10 14:53:30
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: JaMyszka <f...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 10 Lut, 15:43, Aicha <b...@t...ja> wrote:
> > Jeżeli chcesz mieć prawdziwe naleśniki z serem, to powinnaś je jeszcze
> > raz przesmażyć z nadzieniem (wtedy ser zmienia nieco swoje własności
> > organoleptyczne pod wpływem temperatury) - no i niegroźna jest wtedy
> > salmonella.
> No nie wiem, nie wiem, co by te kandyzowane skórki, cynamon i sok z
> cytryny na to powiedziały :)
A kto by się ich pytał? I tak nic nie mówią;p
> > Natomiast, jeżeli podajesz na stół bez podsmażenia, to
> > podajesz nie naleśniki z serem, ale ciasto naleśnikowe z serem;p
> Jak ja lubię tę naszą grupową mniemanologię stosowaną ;)))
No bo to zaraźliwe jest;)
A wiesz, że jak mam ochotę na ruskie, a nie chce mi się ich dziergać,
to robię sobie gzika?
;)
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
|