Data: 2011-02-10 14:43:05
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-02-10 15:31, JaMyszka pisze:
> Jeżeli chcesz mieć prawdziwe naleśniki z serem, to powinnaś je jeszcze
> raz przesmażyć z nadzieniem (wtedy ser zmienia nieco swoje własności
> organoleptyczne pod wpływem temperatury) - no i niegroźna jest wtedy
> salmonella.
No nie wiem, nie wiem, co by te kandyzowane skórki, cynamon i sok z
cytryny na to powiedziały :)
> Natomiast, jeżeli podajesz na stół bez podsmażenia, to
> podajesz nie naleśniki z serem, ale ciasto naleśnikowe z serem;p
Jak ja lubię tę naszą grupową mniemanologię stosowaną ;)))
--
Pozdrawiam - Aicha
http://wroclawdailyphoto.blogspot.com/
Jak nie pisać po angielsku
|