Data: 2009-12-29 21:18:16
Temat: Re: Ktoś uratuje mój chleb?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 29 Dec 2009 21:28:39 +0100, vcore napisał(a):
> w_e pisze:
>> no i wyszedł, piękny, chrupiący, smaczny chleb. Ma jeden feler, ale to
>> już przez moją głupotę, jak się ciasto kładzie na folię aluminiową, to
>> potem nie ma się co dziwić, że się świetnie przykleiła i teraz trzeba
>> oddłubywać, albo odcinać ;), ale to tylko ja taka genialna potrafię być.
>
> Też popełniłem ten błąd ale przy pieczeniu klopsa z jajkiem, trzeba było później
skubać kawałki
> folii, wydaje mi się że pergamin lepiej się sprawdza w takich zastosowaniach
Papier do pieczenia, POLECAM!
http://www.stellapack.pl/userimg/ST_Papier_do_piecze
nia_8M_bia%C5%82y.jpg
http://alejahandlowa.pl/obr/23186289/3283_1_d.jpg
...i każdy inny, także brązowy.
Do wykładania form, blach, świetny!
Używam stale, także do pakowania wędlin do lodówki.
--
Ikselka.
|