Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Lepiszcze do masy Re: Lepiszcze do masy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Lepiszcze do masy

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.pionier.net.p
l!2.eu.feeder.erje.net!feeder.erje.net!border-1.nntp.ord.giganews.com!nntp.giga
news.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.n
eostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Mon, 25 Jul 2022 10:40:58 +0200
MIME-Version: 1.0
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:91.0) Gecko/20100101
Thunderbird/91.11.0
Subject: Re: Lepiszcze do masy
Content-Language: pl
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <62dc37d6$0$558$65785112@news.neostrada.pl>
<62dc5529$0$453$65785112@news.neostrada.pl>
<62dc58f5$0$489$65785112@news.neostrada.pl>
<62dc6ce9$0$558$65785112@news.neostrada.pl>
<62dce58a$0$568$65785112@news.neostrada.pl>
<62ddbc98$0$558$65785112@news.neostrada.pl>
From: cef <c...@i...pl>
In-Reply-To: <62ddbc98$0$558$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 32
Message-ID: <62de5719$0$548$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 5.173.241.22
X-Trace: 1658738457 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 548 5.173.241.22:20596
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:383627
Ukryj nagłówki

W dniu 2022-07-24 o 23:41, FEniks pisze:
> W dniu 24.07.2022 o 08:24, cef pisze:
>> W dniu 2022-07-23 o 23:49, FEniks pisze:
>>> W dniu 23.07.2022 o 22:24, cef pisze:
>>>>
>>>> Ziemniaki  można też próbować choć to jest już ugotowana masa
>>>>  i smażenie jej za bardzo nie wiąże - musiałbym dodawać jajka-
>>>> a to też nic nie daje, bo tylko masa rośnie przy smażeniu ale
>>>> rozwala się tak samo łatwo.
>>>
>>>
>>> Prawdopodobnie cały szkopuł tkwi nie w samej masie, ale w jej
>>> obróbce. Może spróbuj upiec te kotlety?
>>
>> A co to by zmieniło?
>> Nie ukrywam, że w piekarniku odgrzewaliśmy te już usmażone,
>> bo w jakikolwiek inny sposób się rozwalały.
>
>
> No właśnie sam sobie odpowiedziałeś., co by to zmieniło.
>
> Ewentualnie  jak już smażyć, to w głębokim tłuszczu, oczywiście mocno
> rozgrzanym.

Smaży się u nas zawsze w głebokim.
Pieczenie co niby by miało dać zamiast smażenia?
Co zmieniło by pieczenie w sensie zwarcia masy bardziej w całość?
Bo w piekraniku wygodniej było odgrzewać, bo nie nie trzeba ruszać tego.




 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.08 FEniks
12.08 cef
13.08 FEniks
10.12 XL
10.12 XL
10.12 cef
10.12 XL
10.12 cef
10.12 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK