Data: 2017-05-11 22:59:23
Temat: Re: Majonez
Od: Akarm <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-05-11 o 22:22, FEniks pisze:
> W dniu 11.05.2017 o 14:48, Pszemol pisze:
>> "Akarm" <a...@w...pl> wrote in message
>> news:59145229$0$646$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>>> po dodaniu Ludwika przed wylaniem zwarzonego majonezu
>>
>> Dodajesz Ludwika do majonezu? :-)
>
> Hint: "przed wylaniem"
Aż nie chce się wierzyć, że tylko jedna osoba rozumie to, co czyta. ;)
A to było tak, że przed wylaniem majonezu do zlewu chciałem spróbować
jak działa Fairy, reklamowany jako dużo wydajniejszy niż inny płyn do
naczyń. Wlałem do dzieży i dokładnie wszystko wymieszałem. Ze zdumieniem
stwierdziłem, że zamiast spodziewanego efektu rozpuszczenia całego
tłuszczu, wyszedł normalny, gęsty majonez. :O
Bazując na tamtym doświadczeniu, teraz dolałem wody. Czy to jest znany
sposób?
Napiszcie, jak można ratować zwarzony majonez.
--
Akarm
http://bykom-stop.cba.pl/
Nie trawię chamstwa, nieuctwa, bydła wszelakiego
|