Data: 2007-01-01 18:10:23
Temat: Re: Masa orzechowa
Od: "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Maggie" <m...@w...pl> napisał
>
> Był sobie gorący gęsty budyń, wsypałam orzechy i cukier i
> zrobiła się rzadka słodka breja, gotowałam zgodnie z Twoim
> zaleceniem 1 minutę i dalej to samo. Tylko się cokolwiek
> zaczynało przypalać, więc pomyślałam że to już.
U mnie było dokładnie tak samo.
> Ale ubić to mi się to nie ubiło na jasną puszysta
> masę, raczej taka budyniowa, jasno brązowa, niezbyt gęsta
> wyszła, ale i tak pyszna... :)
Ja zastosowałem radę Ikselki (dodatkowa porcja masła)
i wyszło jasne, puszyste i o odpowiedniej gęstości.
Biszkopt już przełożony masą siedzi sobie w lodówce,
jutro chwila prawdy :)
|