Data: 2016-03-05 21:14:32
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
news:56db3cbb$0$22841$65785112@news.neostrada.pl...
> Dnia 2016-03-05 20:56, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
>> news:56db325d$0$699$65785112@news.neostrada.pl...
>>> Dnia 2016-03-05 20:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>>> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
>>>> news:56db1bb6$0$657$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>> Dnia 2016-03-05 16:37, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
>>>>>> Qrczak pisze:
>>>>>>
>>>>>>>> Teraz aż tak tłustych wędlin się nie widuje, pod tym względem
>>>>>>>> nastąpiła duża poprawa.
>>>>>>>
>>>>>>> Tak. Cały tłuszcz z otoczki został wprasowany w "szyneczkę".
>>>>>>
>>>>>> Wciąż jednak dostępne są takie, których nikt nie prasowł, wszystko
>>>>>> widać z osobna, można wręcz świńską anatomię studiować. Qrę w wersji
>>>>>> noi-iron też da się qpić.
>>>>>
>>>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>>>
>>>> Widzę, Qra, że nie kłocilibyśmy się w kuchni ;-)
>>>
>>> I tak codziennie gotuję w sześciu garach.
>>
>> imponujące... opiekujesz się przedszkolem, kościelną kuchnią czy
>> szpitalem?
>
> Zwykła rodzina kulinarnie patchworkowa.
I jak tak długo sobie na taki abuse pozwalasz?
Kiedy planujesz się zbuntować?
|