Data: 2016-03-05 21:32:11
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 05.03.2016 o 20:56, Jarosław Sokołowski pisze:
> Qrczak pisze:
>
>>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>> Bo nie umiesz przyrządzić.
>> A-ha.
>> Nawet nie wiedziałam, że trzeba inaczej nacierać tors, a inaczej kuper.
>> Przed np. pieczeniem.
> Najpierw pieczenie, potem nacieranie. Gdy się z opalaniem przesadzi.
Dlatego lepiej natrzeć przed.
Ewa
|