Data: 2016-03-05 22:12:02
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 5 Mar 2016 13:56:53 -0600, Pszemol napisał(a):
> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
> news:56db325d$0$699$65785112@news.neostrada.pl...
>> Dnia 2016-03-05 20:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
>>> news:56db1bb6$0$657$65785112@news.neostrada.pl...
>>>> Dnia 2016-03-05 16:37, obywatel Jarosław Sokołowski uprzejmie donosi:
>>>>> Qrczak pisze:
>>>>>
>>>>>>> Teraz aż tak tłustych wędlin się nie widuje, pod tym względem
>>>>>>> nastąpiła duża poprawa.
>>>>>>
>>>>>> Tak. Cały tłuszcz z otoczki został wprasowany w "szyneczkę".
>>>>>
>>>>> Wciąż jednak dostępne są takie, których nikt nie prasowł, wszystko
>>>>> widać z osobna, można wręcz świńską anatomię studiować. Qrę w wersji
>>>>> noi-iron też da się qpić.
>>>>
>>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>>
>>> Widzę, Qra, że nie kłocilibyśmy się w kuchni ;-)
>>
>> I tak codziennie gotuję w sześciu garach.
>
> imponujące... opiekujesz się przedszkolem, kościelną kuchnią czy szpitalem?
RODZINĄ. Wtedy 6 garów to minimum 3-)
|