Data: 2012-01-25 15:11:30
Temat: Re: O zachowaniu się przy stole
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Bbjk wrote:
> W dniu 2012-01-24 21:02, Bożena pisze:
>
>> O, to masz fajnie z tym prawie Włochem w domu :)
>
> :)
>
>> W sumie, to się zastanawiam, co czyni tę fasolę taką wyjątkową... Jak
>> czytam przepisy, to składniki są całkiem zwyczajne - fasola, woda, oliwa,
>> szalwia
>> albo rozmaryn... w sumie absolutne minimum... jedyna rzecz, która jest
>> nietypowa, to sposób gotowania - 3-4 godz. w prawie zamkniętej butelce...
>> Jesteś może w stanie jakoś uchwycić i opisać to coś?
>
> Wydaje mi się, że to kwestia w miarę hermetycznego zamknięcia i
> przechodzenia wzajemnego skoncentrowanych smaków.
Czyli co - szybkowar zamiennikiem butli?
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|