| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!uw.edu.pl!newsgate.cistron.nl!newsfeed.wirehub.nl!peernews!peer.cwci.net!ne wspeer1-gui.server.ntli.net!ntli.net!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: monika <f...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Papryka- jak ją zakonserwować, by nadawała się do lecza? Date: Sun, 31 Aug 2003 22:22:27 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <bitlbd$e2c$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <1...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pf34.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1062361262 14412 217.99.224.34 (31 Aug 2003 20:21:02 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 31 Aug 2003 20:21:02 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <1...@n...onet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:171863 Ukryj nagłówki Użytkownik Gośka napisał: | |
Zobacz także