Data: 2006-06-22 11:36:23
Temat: Re: Pasteryzacja zakupionej kiełbasy
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Aretkka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:5afe.00000092.449a6f0f@newsgate.onet.pl...
> >
> > >
> > wiecej niz 12 godzin...
> >
> > na dobra sprawe to wytrzyma i z miesiac...a w chłodnym to i z pół
roku...jak
> > to smalec..
> >
> > Marek
>
> Z pewnością wykorzystam Twoje doświadczenie, bo to jest najprostsze.:-))
> Zacznę od zakupu dwulitrowego garnka. Pozdrawiam
> Areta
>
To kup jeszcze słoninki dobrej zeby ja stopic sezon na małosolne ogórki sie
zbliza to bedzie jak znalazł do chleba ze smalcem ;))))
Marek
|