Data: 2014-11-21 17:00:01
Temat: Re: Patelnie (trochę spamująco)
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2014-11-21 14:19, obywatel Trybun uprzejmie donosi:
> W dniu 2014-11-21 o 13:59, Jarosław Sokołowski pisze:
>> Trybun napisał:
>>
>>>>> Istotnie, bardzo dobre patelnie. Jednak nie do wszystkiego,
>>>>> np. nie do domycia po smażeniu placków z cukinii.
>>>> Spokojnie do domycia po wszystkim.
>>> Nie spokojnie i nie po wszystkim, Po usmażeniu placków cukinii
>>> patelnie można trzymać już tylko w szafce, bo nie da się jej
>>> (chyba?) niczym umyć do czysta.
>> Znowu muszę wystąpić z tezą, że skoro są kłopoty z myciem, to ona
>> nie ceramiczna, tylko jakaś emaliowana. Podobne powłoki nanosi się
>> na pociągi i tramwaje -- graficiarze mogą je osprajować, a potem
>> wystarczy spokojnie i lekko przelecieć blachę jakąś szczotką, żeby
>> farba zlazła.
>>
>> Jarek
>>
>
> Proponuję nie spekulować tylko kupić cukinię i usmażyć z niej placki na
> oleju, na tej swojej oryginalnej ceramicznej patelni.. I z
> niecierpliwością czekam na opinię na temat jej czystości.
Mówisz i masz.
Nieraz i nie raz.
Q
--
Ludzie umierają codziennie. I nie wszyscy są interesujący.
|