Data: 2016-04-01 17:43:04
Temat: Re: Pomysł na dorsza...
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2016-04-01 15:37, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
> Trybun<C...@j...ru> wrote:
>> W dniu 2016-03-31 o 17:03, Stokrotka pisze:
>>>
>>>
>>>> Chyba jednak nikt nie wymyślił "nic fajniejszego" niż panierka i
>>>> patelnia dla ryby.
>>>
>>> Zdecydowanie się nie zgadzam. Jest ciężka.
>>> Pieczona jest ok, albo zapiekana jak po gracku, tylko pracowita jest -
>>> to wada.
>>>
>>
>> Może i za ciężka, ale gdy weźmiemy pod uwagę same walory smakowe to
>> chyba smażony (przyrumieniony) w panierce z mąki jest najbardziej
>> wskazany. Do tego odpowiednie wino i ... niech się chowają te wszystkie
>> szampany razem z kawiorem wzięte.
>>
>
> Obtaczasz fileta tylko mąką czy czymś więcej?
Ja (też?) tylko mąką.
Q
--
Niektórzy zarzucają mi bycie szowinistą, a ja zawsze w takiej sytuacji
powtarzam, że to nieprawda, bo szowiniści to tacy goście, którzy
uważają, że kobieta powinna siedzieć w kuchni.
Ja natomiast uważam, że w kuchni też może coś popsuć.
|