Data: 2015-02-13 23:22:39
Temat: Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
news:54de778f$0$2179$65785112@news.neostrada.pl...
> W dniu 2015-02-13 o 23:11, Pszemol pisze:
>> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
>> news:ipnqzb0ossvm$.evamw4rw3i8h.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Fri, 13 Feb 2015 20:30:17 +0100, krys napisał(a):
>>>
>>>> A ty bedziesz nam tu standardy wyznaczać.
>>>> Zwłaszcza bulwą jako korzeniem spichrzowym ziemniaka.
>>>
>>> Bulwa ziemniaka to podziemne organy spichrzowe.
>>
>> No widzisz... jak doczytasz to potem już lepiej piszesz. Jak z tym pH.
>
> Już chyba to nastąpiło, albowiem zmieniło się z:
>
> "lub KORZENIE SPICHRZOWE jak u
> ziemniaka."
Dokonaliśmy chyba właśnie identycznego spostrzeżenia...
;-)
|