Data: 2009-06-29 09:00:33
Temat: Re: Pryskający tłuszcz z patelni
Od: "Qrczak" <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W Usenecie Misiek <p...@o...pl> tak oto plecie:
>
>>>> To pewnie kwestia przyzwyczajenia.. Mi na przykład nie chcą przejść
>>>> przez gardło nie tylko jaja ale również wszystkie inne potrawy smażone
>>>> bez tłuszczu.
>>>
>>> Smażenie to z samej definicji poddawanie produktu działaniu wysokiej
>>> temperatury za pośrednictwem rozgrzanego tłuszczu. Bez tłuszczu to nie
>>> smażenie, lecz prażenie. Prazone jajka? mięso? - kupa smrodu i tyle.
>>> Któżby
>>> toto jadł.
>>
>> Tys prowda..
>
> Coz.. widocznie nie jedliscie nigdy dobrze "przysmazonych" potraw\...
> wlasnie bez dodatku tluszczu...
> na ten przyklad jak posmazacie bekon, slonine, boczek.. tez dodajecie
> tluszczu? hehehe
Bo to jest bekon i boczek beztłuszczowy. Taki dla się odchudzających.
Qra
|