Data: 2009-06-30 13:56:26
Temat: Re: Pryskający tłuszcz z patelni
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 29 Jun 2009 16:09:33 +0200, Panslavista napisał(a):
> Użytkownik "GK" <g...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:h2advd$97g$2@inews.gazeta.pl...
>> jerzyn pisze:
>>> Użytkownik "GK" <g...@g...pl> napisał w wiadomości
>>> news:h22gma$4pf$1@inews.gazeta.pl...
>>>> Muszę wobec tego wypróbować inne rodzaje olejów. Innej firmy.
>>>> Pozdrawiam,
>>> To nie kupuj jakis wynalazkow, smaz na normalnej dobrze "wypalonej"
> patelni
>>> cyganskiej i nie bedziesz mial takich niespodzianek .
>>>
>>>
>>
>> Miałem taką, żona wywaliła na śmietnik bo nic się nie dało na niej
>> usmażyć bez przypalenia.
>> Pozdrawiam,
>> Grzegorz
>
> Nie lepiej było ten... tego... żonę?! Na ten śmietnik?
> I wybrać model, który nie będzie za swój los mścił się na tobie i patelni?
> I będzie pamiętała o poprzedniczce...
...i jajeczniczkę na słonince smażyła jak Pan Bóg przykazał :-)
|