« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!wsisiz.edu.pl!plix.pl!newsfeed1.plix .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!not-for-mail From: "Tadeusz Jerzy Korsak" <tkorsak@"REMOVE"ilot.edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przechowywanie mąki z pełnego przemiału Date: Mon, 16 Feb 2009 08:53:51 +0100 Organization: NASK - www.nask.pl Lines: 18 Message-ID: <gnb62e$gtc$1@pippin.nask.net.pl> References: <gn149q$ar9$1@nemesis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: wyd2.ilot.edu.pl X-Trace: pippin.nask.net.pl 1234770830 17324 148.81.230.215 (16 Feb 2009 07:53:50 GMT) X-Complaints-To: abuse ATSIGN nask.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 16 Feb 2009 07:53:50 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:320308 Ukryj nagłówki
|
Zobacz także