Data: 2001-07-23 12:44:31
Temat: Re: Przechowywanie pieczywa
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:oh6olt8mg4hvs2n02ce07i8eu6b16e6u2k@4ax.com...
>
>
> za dlugo je mikrofalujesz. A
>
> Ja trzymam pod scierka i wychodza jak zywe. Oczywiscie mam za
> soba okres bledow i wypczen i pare spalonych scierek (jakos mi
> gotowanie pirotechnicznie wychodzi - a to ryz sie zapali, a to
> bulki w scierce sie zatla...)
>
> Krysia
Krysiu, jestes niemozliwa, czy ja czytajac twoje posty musze ciagle parskac
smiechem?
Juz nie ryzykuje jedzenia 2 sniadania w czasie przegladania listy -
zakrztusze sie, pojdzie mi okruch chleba nie tam, gdzie jego miejsce i
nieszczescie gotowe ;-)))
serdecznie pozdrawiam
Basia
|