Data: 2000-04-11 20:07:21
Temat: Re: Re :portobello
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Evajp wrote:
> >jadalam te grzybki przyrzadzone przez innych, a teraz mam ochote
> >przygotowac je sama, najprosciej jak sie da..czy mozna je usmazyc na
>
> mozna je zrobic na grillu. Sa bardzo smacznym dodatkiem do mieska. Mozna je
> rowniez udusic i przykryc nimi na talerzu uduszona cebulke. Ladnie wygladajacy
> dodatek do fajita.
>
> <eva>
> "Some days you're the dog; Some days you're the hydrant."
Mozna je marynowac jak mieso, w takiej samej marynacie, potem chlast na grila.
--Panierowac jak sowy (w jajku, w mace, w jajku, w buleczce), smazyc na pol na
pol oleju z maslem
--Pokroic w kostke, podsmazyc na masle, dodac przypraw, czosnku, wymieszac z
makaronem
--Zamiast miesa w hamburgerach
Magdalena
|