Data: 2004-09-25 11:25:56
Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 25 Sep 2004 13:19:01 +0200, "@nn" <a...@g...pl>
wrote:
>
>U?ytkownik "Aretkka" <a...@p...onet.pl> napisa? w wiadomo?ci
>> Czy tylko ruskie wychodz? Ci takie "oklap?e", czy inne pierogi te??
>> Czy robisz "aparacikiem do pierogów", czy r?cznie?
>> Pozdrawiam Areta
>
>Witam
>Pierogi robi? r?cznie.Nie robi? zbyt wielu rodzajów pierogów (ruskie, z
>kapusta i grzybami i z suszonymi ?liwkami na ?wi?ta) obawiam si? jednak
>?e wszystkie mi takie wychodz? (no mo?e oprócz tych ?liwkowych)chocia?
>tylko w ruskich mi to przeszkadza... bo mam wra?enie ze jem samo ciasto
>z lekkim posmakiem farszu.
>ania
>
Pierogi z suszonymi sliwkami? Tak po prostu? pokrojone te
sliwki? nie? Cos w nich? I w ogole to regionalne?
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|