Data: 2012-09-22 18:00:56
Temat: Re: Skrobia
Od: "Chiron" <e...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Stalker" <t...@i...pl> napisał w wiadomości
news:6e2dd946-afbc-4868-8cb1-140bca8fd0fd@googlegrou
ps.com...
W dniu sobota, 22 września 2012 19:34:30 UTC+2 użytkownik Chiron napisał:
>> Witam,
>>
>> Mam pytanko: czy zamiast mąki ziemniaczanej zamiennie można stosować
>> skrobię? Pytam, bo do tej pory tak robiłem, jednak ostatnio miałem okazję
>> poznać mistrza kuchni- który był tym wręcz zniesmaczony- ale nie
>> powiedział,
>> dlaczego:-).
>>
>> Pytam- bo mnie to zaciekawiło. Czy skrobia zastosowana zamiast mąki
>> ziemniaczanej zmieni smak potrawy?
>Wszelki duch! :-)
>Stalker, ale odpowiedzi nie znam... a jaka to potrawa?
Wszelki duch:-)
Zaczęło się od ciasta majonezowego, robionego przez moją małżowinkę, a
rozmawialiśmy też o innych potrawach. Do tej pory myślałem, że to są
produkty zamienne, ale może nie? Niestety- na google znalazłem, że to są
zamienne. Jednak być moze z poziomu mistrza kuchni- rzecz wygląda inaczej?
--
--
demokracja to rządy osłów, prowadzonych przez hieny
Arystoteles
Chiron
|