Data: 2012-02-18 16:35:00
Temat: Re: Solianka.
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:1x9lert0m0zfg$.1lvsf353xnxva.dlg@40tude.net...
> http://kuchniaagaty.blogspot.com/2012/02/solianka-wy
jatkowa-rosyjska-zupa.html
> Inne:
> http://www.google.pl/search?sclient=psy-ab&hl=pl&sit
e=&source=hp&q=solianka&btnG=Szukaj&pbx=1
> Koniecznie do zrobienia w najbliższym czasie. W sam raz na zimowy czas.
>
>
> --
>
> XL
Ech, Boże, widzisz i nie grzmisz...
Solianka na dorszu!!!!! Ludzie, wy już wstydu nie macie! Soliankę rybną robi
się na chwastach rybnych, drobnicy i wkłada uczciwe kawałki jesiotra! Albo
uchy ( nie wiem co to za ryba, cos podobnego do sandacza, za Listwianką nad
Bajkałem taką się spożywa)
Natomiast zwykłą soliankę na kościach to się robi metodą "nawinie".
pozdr
Stefan
|