Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Stek! - koniec swiata Re: Stek! - koniec swiata

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Stek! - koniec swiata

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.torun.pdi.net!
not-for-mail
From: Robert Keller <n...@k...net.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Stek! - koniec swiata
Date: Tue, 09 May 2000 20:51:40 +0200
Organization: Publiczny Dostep do Internetu ( Public Internet Access )
Lines: 18
Message-ID: <3...@k...net.pl>
References: <8f9f4u$qcr$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl>
NNTP-Posting-Host: pc93.krakow.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: rymunda.torun.pdi.net 957898287 6947 212.160.4.93 (9 May 2000 18:51:27 GMT)
X-Complaints-To: n...@n...torun.pdi.net
NNTP-Posting-Date: 9 May 2000 18:51:27 GMT
X-Mailer: Mozilla 4.72 [en] (Win95; I)
X-Accept-Language: en
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:27735
Ukryj nagłówki

>
>
> Smakowo wychodzilo nawet dobre, ale TWARDE. Ile je juz kilogrmow miesa
> zuzylem ile przepisow przeczytalem. Nic.
> Jak to jest ze keidy ide do mojej ulubionej restauracji to stek jest
> soczysty i miekki a kiedy ja go robie to twardy.
> Blagam o rade moze jest jest jakas tajemnica ktorej ja nie znam?
>
> Pozdrawiam
> Krzysztof Burmer

A probowales moze nie solic przed i w trakcie smazenia? Wyczytalam, ze zeby stek
byl miekki, soczysty i nie twardnial podczas smazenia, nalezy posolic go dopiero
po zdjeciu z ognia. Moze to o to chodzi?

Pozdrawiam
Aneta

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.05 dzieciol
09.05 Grazyna
10.05 Wladyslaw Los
10.05 Wladyslaw Los
10.05 Wladyslaw Los
10.05 Krzysztof Burmer
10.05 Joanna
10.05 pablo
10.05 pablo
10.05 Darek
11.05 dzieciol
11.05 Feliks
11.05 Wladyslaw Los
11.05 dzieciol
11.05 Gruby
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6