Data: 2000-02-03 16:01:56
Temat: Re: Szynka Parmeńska - uhhhhhhhhhh
Od: s...@n...gov (Agnieszka Szalewska-Palasz)
Pokaż wszystkie nagłówki
At 09:30 AM 2/3/00 +0100, you wrote:
>Pomyślałem sobie, że zaszaleję, kupiłem, posmakowałem i ............ noe nie
>wiem, co wy sądzicie, ale sama z siebie jest niesmaczna :((( znaczy mnie nie
>smakuje oczywiście
>No i jeszcze serek Ricotta - bardzo dziwny smak - może dlatego, że to serek
>serwatkowy ( tak wynikało przynajmniej z opisu ) - tzreba było doprawiać
>czosnkiem solą pieprezm i na koniec cebulka. Po obróbce okazał się smaczny,
>nawet bardzo także mogę chyba polecić
>
>--
serek Ricotta wspaniale nadaje sie do lazanii. Nieco mniej wspaniale mozna
z niego zrobic nadzenie do nalesnikow (zdarza sie, ze wylazilo bokami:-)),
a i sernik wychodzi, aczkolwiek przypominajacy nieco serniczek z serkow
homo. Swoja droga ten Ricotta w serniku to byla juz desperacja swiateczna:
Amerykanie nia maja twarogu sernikowego!! Straszne....Oczywiscie mozna bylo
zrobic serniczek z serkow Filadelfia, ale one sa takie maziaste..To juz
predzej na zimno wyjdzie
Pozdrawiam o poranku
Aga
--
Najnowsze oferty pracy: http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-praca-oferowana/
|