Data: 2008-03-22 16:53:43
Temat: Re: TYLKO PIECZONA! Re: co z biala kielbasa?
Od: "basia" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
news:41z6logrwfbs.fmb8hpq8xshh$.dlg@40tude.net...
>>
>> TYLKO PIECZONA - gotowana traci smak i w ogóle nie to. Spróbuj tego:
>> http://www.cudzoziemcy.pl/?s=danietygodnia&l_daniety
godnia_nr=17&l_danietygodnia_pn=01&lang=pl
>> Niebo w gębie!
> Aha-aha: najlepiej piec w naczyniu żaroodpornym, koniecznie pod
> przykryciem, bo wyschnie. Pod koniec pieczenia można odkryć w celu
> przyrumienienia. W trakcie pieczenia ze 2 razy polać sosem, nie przewracać
> kiełbasy.
> Podawać ułożoną w wianku w piramidkę na półmisku, obłożoną cebulą i polaną
> tłuszczykiem... Mniammmmm...
Ikselko, przy okazji i ja skorzystałam z tego, co piszesz. Akurat
zastanawiałam się, co zrobić z kiełbasą. Dzięki i Wesołych Świąt.
|