Data: 2008-03-22 17:03:58
Temat: Re: TYLKO PIECZONA! Re: co z biala kielbasa?
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 22 Mar 2008 17:53:43 +0100, basia napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:41z6logrwfbs.fmb8hpq8xshh$.dlg@40tude.net...
>>>
>>> TYLKO PIECZONA - gotowana traci smak i w ogóle nie to. Spróbuj tego:
>>> http://www.cudzoziemcy.pl/?s=danietygodnia&l_daniety
godnia_nr=17&l_danietygodnia_pn=01&lang=pl
>>> Niebo w gębie!
>> Aha-aha: najlepiej piec w naczyniu żaroodpornym, koniecznie pod
>> przykryciem, bo wyschnie. Pod koniec pieczenia można odkryć w celu
>> przyrumienienia. W trakcie pieczenia ze 2 razy polać sosem, nie przewracać
>> kiełbasy.
>> Podawać ułożoną w wianku w piramidkę na półmisku, obłożoną cebulą i polaną
>> tłuszczykiem... Mniammmmm...
>
> Ikselko, przy okazji i ja skorzystałam z tego, co piszesz. Akurat
> zastanawiałam się, co zrobić z kiełbasą. Dzięki i Wesołych Świąt.
Cieszę się, że pomogłam.
Wesołych Świąt i samych smaczności!
|