Data: 2016-09-06 14:58:21
Temat: Re: Tatar z kurczaka
Od: Trybun <C...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-08-21 o 22:44, Animka pisze:
> W dniu 2016-08-21 o 11:09, Trybun pisze:
>> W dniu 2016-07-21 o 11:23, s...@g...com pisze:
>>> Próbował ktoś? Ma to sens?
>>
>>
>> Próbowałem chyba ze wszystkiego, i jak dla mnie to żaden nie ma
>> sensu. Raczej śmierć głodowa niż zażerane się ze smakiem surowym
>> mięsem z czegokolwiek ono by nie było.
>>
> Moja siostra ciągle robi kotlety (trochę je tłucze tłuczkiem) z tuszek
> kurczaka. Ja już na to nie mogę patrzeć. Wolę mielonego z innego mięsa
> lub tradycyjnego schabowego. Nawet do chleba na kolację lubię.
>
Jasne, dzisiejszy kurczak w Polsce to przeważnie KURCZAK tylko z nazwy.
Pomyśleć że zupełnie nie tak dawno smakosze gotowali rosół z kurczaka.
|