Data: 2006-12-10 19:48:57
Temat: Re: Zupa rybna
Od: "flower" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Henry" <1...@n...pl> napisał w wiadomości
news:elhnm5$jev$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "flower" <f...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:elhn0i$htd$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Oczywiście usunąć duże ości to nie problem, ale co z tymi najmniejszymi?
> > Czy
> > trzeba je też usunąć (jest to w ogóle możliwe), czy dłubać się z nimi
przy
> > jedzeniu, czy one po prostu się rozgotowują i miękną?
>
> Gotować wywar jak leci potem odcedzić, dla uatrakcyjnienia dodać mozna do
> środka pulpety dowolnej wielkości skład : ryba, krewetka,jajko,pietruszka
> ilosci tak żeby trzymało sie kupy w czasie zagotowania i nie rozpadło.
Dziękuję za odpowiedź, ale oczywiście chodzi nie o wywar, tylko o te kawałki
ryb które się dokłada pod koniec.
|