Data: 2006-09-11 07:01:04
Temat: Re: bekon ? jak sie robi
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 10 Sep 2006 18:35:06 +0200, "piotr'ek"
<p...@g...pl> wrote:
>> Ktorzy oni? My? No to rzeczywiscie...najzdrowszy jest smalec,
>> prawda? I ma byc grubo.
>
>No to co jest najsmaczniejsze, jest zwykle jak "oni" mówią niezdrowe. A jajecznica
najlepsza jest na boczku, chleb najlepiej smakuje z masłem, napoje dobre są tylko
posłodzone cukrem... itp... itd...
>No i trzeba dbać o ewolucję, bo gdyby człowiek tego prosiaka nie zjadł, to za milion
lat ten prosiak zjadłby człowieka.
>
>*piotr'ek*
To chyba jakas indoktrynacja :PPPPP, ja nie lubie jajecznicy
kapiacej tluszczem, ani masla na chlebie ani slodkich napojow
A co zlego w tym, zeby prosiak ewolucyjnie zjadl czlowieka za
milion lat?
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|